Koukkulaitteet

Laitteiden valmistaja VDL Containersystemen bv kuuluu VDL Group-yhtymään ja on erikoistunut vaihtolavalaitteiden kehittämiseen ja tuotantoon. VDL Group on monet vuosikymmenet toiminut kuorma-autoteollisuuden toimittajana ja tätä kautta hankkinut arvokasta osaamista ja merkittäviä kumppaneita.

VDL Containersystemen on yritys johon on yhdistetty pitkä asiantuntemus vaihtolavalaitteista sekä viimeinen tietämys erilaisista tuotantoteknikoista yhtymän sisällä. Laatu, tehokkuus ja luotettavuus ohjaavat toimintaamme joka tasolla asiakkaan hyväksi.

Tuotevalikoimassamme on vaihtolavalaitteita 8-35 tonniin. Tapanamme on huomioida markkinoiden erityisvaatimukset ja pohjoismaita varten olemme kehittäneet erityisen matalan mallin jonka asennuskorkeus on 190 mm. Vaakasiirto on toteutettu joko liuku- tai liuku/taitto yhdistelmällä. Olemme Benelux-maiden johtava toimittaja ja tavoitteemme on saavuttaa merkittävä asema myös Pohjoismaissa.

VDL Koukkulaitteet kokoluokassa 8-35 tn

Suosituimmat mallit on 21 tn matala koukkulaite 19 cm runkokorkeudella liukuvalla tai taittuvalla ja liukuvalla koukkupuomilla sekä 25 tn koukkulaite jota saa myös erittäin pitkänä 7 m versiona tällä vaihtolavalaitteella pystytään käyttämään jopa 8,6m lavoja.